Σειρά Glizigen

H σειρά GLIZIGEN είναι ειδικά σχεδιασμένη για την καταπολέμηση ιικών λοιμώξεων  του δέρματος και του βλεννογόνου

Viusid

Το VIUSID® είναι ένα διατροφικό προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για την αύξηση της ανοσολογικής αντίδρασης, σε όλες τις διαδικασίες που προκαλούν ανοσοανεπάρκεια. Περιέχει πληθώρα πολύτιμων συστατικών, όπως περιγράφεται στη συνέχεια.

Blue Cap

Το BLUE CAP ασκεί σημαντική αντιβακτηριακή και αντιμυκητιασική δράση, λόγω της Mοριακά Ενεργοποιημένης πυριθειόνης του Ψευδαργύρου που βρίσκεται σε όλα τα προϊόντα της σειράς Blue Cap.

Δημοφιλή προϊόντα

PRODUCT ASBRIP ORAL SOLUTION

Asbrip

Το Asbrip Oral Solution είναι ισχυρό αποχρεμπτικό, καθαρίζει την αναπνευστική οδό και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Τα “Μοριακά Ενεργοποιημένα” αντιοξειδωτικά και αντιικά συστατικά που περιέχει το Asbrip Oral Solution ενισχύουν, θωρακίζουν τον οργανισμό και προστατεύουν από το οξειδωτικό στρες

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ
Product Diamel

Diamel

Το DIAMEL διαθέτει μοναδικές δυνατότητες καθώς είναι ένα διατροφικό ”Μοριακά Ενεργοποιημένο” σκεύασμα, ειδικά σχεδιασμένo για να βοηθήσει στην ομαλή απόκριση στην ινσουλίνη και να μειώσει την προσλαμβανόμενη γλυκόζη (σάκχαρα) από το γαστρεντερικό και το σημαντικό οξειδωτικό στρες που προκαλεί ο ΣΔ.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ