Obex

obex

Αρ. γνωστ. ΕΟΦ : 73966 / 2015

Συμβάλλει στην απώλεια βάρους.

Κουτί με 15 φιαλίδια για αγωγή διάρκειας 15 ημερών. Για 30 ημέρες θα χρειαστούν 2 κουτιά από το προϊόν.

Τιμή : 55€

Περιγραφή

Το μοναδικό ”Μοριακά Ενεργοποιημένο”  συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο με φυσικά συστατικά που βοηθά στην απώλεια βάρους. Τα συστατικά του OBEX δρουν συνεργικά αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά του.

Το OBEX περιέχει:

 • Το Slimaluma, ένα τυποποιημένο κλινικά ελεγμένο εκχύλισμα του Caralluma fimbriata, ενός εδώδιμου φυτού που χρησιμοποιείται για αιώνες στην Ινδία ως κατασταλτικό της όρεξης. Εξαιτίας των συστατικών που περιέχει εμποδίζει την παραγωγή και την εναπόθεση λίπους. Καθώς δεν υπάρχει παραγωγή αλλά και εναπόθεση λίπους, το σώμα χρησιμοποιεί τις υπάρχουσες λιπαποθήκες του για την παραγωγή ενέργειας, δράση που ενισχύεται από τη Μεθιονίνη και την L-καρνιτίνη που επίσης υπάρχουν στο σκεύασμα.
 • Η Φασεολαμίνη εμποδίζει την έκκριση της άλφα αμυλάσης από το πάγκρεας, μειώνοντας την απορρόφηση των υδατανθράκων που καταναλώνονται καθημερινά από τις τροφές και άρα των θερμίδων.
 • Η Ινουλίνη είναι μια από τις φυτικές ίνες, που αυξάνουν τον περισταλτισμό του εντέρου, αλλά και μειώνουν την ανάγκη λήψης τροφής
 • Η Ινοσιτόλη μειώνει την εναπόθεση λίπους στο ήπαρ (συκώτι). Με αυτό τον τρόπο μειώνει σημαντικά την πιθανότητα εμφάνισης μια παθολογικής κατάστασης που ονομάζεται λιπώδης διήθηση του ήπατος.
 • Ο Ψευδάργυρος και ή Χολίνη ρυθμίζουν το κέντρο όρεξης του εγκεφάλου, ελέγχοντας τα ξεσπάσματα πείνας.
 • Η Ορνιθίνη και η Αργινίνη είναι αμινοξέα που βοηθούν στην αποκατάσταση της μυϊκής μάζας.
 • Το εκχύλισμα από ACAI BERRY είναι ένα από τα πλέον ισχυρά αντιοξειδωτικά της φύσης, όχι μόνο γιατί περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις του συμπλέγματος των Βιταμινών Β αλλά και επειδή περιέχει σημαντικές ποσότητες ωμέγα-3, ωμέγα-6 και ωμέγα-9 λιπαρών οξέων. Τα τρία αυτά λιπαρά οξέα διορθώνουν τις διαταραχές των λιπιδίων, μειώνοντας την LDL χοληστερόλη (κακή) και διατηρώντας σε υψηλά επίπεδα την HDL χοληστερόλη (καλή).

Δείτε δημοσιευμένη μελέτη για το OBEX.

https://www.nature.com/articles/s41598-018-34840-7

 

Η λήψη του ΟΒΕΧ παρέχει:

 • Μείωση του υποδόριου και σπλαχνικού λίπους
 • Μείωση των προσλαμβανόμενων θερμίδων και μείωση των επιπέδων γλυκόζης αίματος
 • Μείωση των ξεσπασμάτων πείνας
 • Τα οφέλη της τεχνολογίας της ”Mοριακής Eνεργοποίησης”στην αντιμετώπιση του οξειδωτικού stress
 • Αύξηση της μυϊκής μάζας
 • Ήπια διουρητική δράση και εύρυθμη λειτουργία του εντέρου

Συνιστώμενη δοσολογία

Ένα φιαλίδιο πριν από κάθε κύριο γεύμα της ημέρας. Η μέγιστη δοσολογία είναι δύο φιαλίδια την ημέρα.

Προειδοποιήσεις

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν προορίζονται για πρόληψη, αγωγή, θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Περιέχει γλυκαντικό.

Συστατικά ανά φιαλίδιο

INOSITOL 500 mg, CHOLINE 200 mg, ARGININE 144 mg, PHASEOLUS VULGARIS 100 mg, INULIN 100 mg, ORNITHINE 50 mg, CARNITINE FUMARATE 50 mg, ZINC SULFATE 7 mg, CALCIUM PANTOTHENATE 3 mg, FOLIC ACID 0,1 g, SUCRALOSE 5 mg, ACAI BERRY 1 mg, VITAMIN B6 (PYRIDOXAL-5-PHOSPHATE) 0,9 mg, GREEN COFFEE EXTRACT 200 mg, CAFFEINE AND SODIUM BENZOATE 20 mg, POTASSIUM SORBATE 20 mg, AROMA APRICOT 200 mg