Γυναικολογία

Συμπληρώματα διατροφής για κάθε σύγχρονη γυναίκα.

Σειρά Glizigen

H σειρά GLIZIGEN είναι ειδικά σχεδιασμένη για την καταπολέμηση ιικών λοιμώξεων  του δέρματος και του βλεννογόνου

Viusid

Το VIUSID® είναι ένα διατροφικό προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για την αύξηση της ανοσολογικής αντίδρασης, σε όλες τις διαδικασίες που προκαλούν ανοσοανεπάρκεια.  Περιέχει πληθώρα πολύτιμων συστατικών, όπως περιγράφεται στη συνέχεια.

Viusid 21 Sachets

Viusid 90 Sachets

Viusid Oral Solution

Pregnotrend

Το μοναδικό ”μοριακά ενεργοποιημένο” φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της γονιμότητας της γυναίκας, στην Ελλάδα αποκλειστικά από την ArmAturA. Αυξάνει τις πιθανότητες εγκυμοσύνης καθώς και την διατήρηση εγκυμοσύνης.

Δημοφιλή προϊόντα

Pregnotrend

Το μοναδικό ”μοριακά ενεργοποιημένο” φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της γονιμότητας της γυναίκας, που εισάγεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την ArmAturA. Αυξάνει τις πιθανότητες καθώς και τη διατήρηση εγκυμοσύνης, σε περιπτώσεις που η κύηση είναι επαπειλούμενη, ή υπάρχει ιστορικό πολλαπλών αποβολών.

Folrex

Το Μοριακά Ενεργοποιημένο φυλλικό οξύ της κρέμας FOLREX προσεγγίζει πολύ γρήγορα τους υποδοχείς του πόνου και της φλεγμονής. Μόλις οι συγκεκριμένοι υποδοχείς διεγερθούν, ο πόνος και η φλεγμονή εξαλείφονται με αποτελεσματικό τρόπο και με πλήρη απουσία ανεπιθύμητων ενεργειών.

Cicatrix

Η CICATRIX είναι η πλέον κατάλληλη κρέμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση των ραβδώσεων . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης , από το πρώτο κιόλας τρίμηνο , χωρίς καμία απολύτως ανεπιθύμητη ενέργεια είτε για τη μητέρα είτε για το βρέφος .

Obex

Το μοναδικό ”Μοριακά Ενεργοποιημένο”  συμπλήρωμα διατροφής ειδικά σχεδιασμένο με φυσικά συστατικά που βοηθά στην απώλεια βάρους. Τα συστατικά του OBEX δρουν συνεργικά αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά του.

Diamel

Το DIAMEL διαθέτει μοναδικές δυνατότητες καθώς είναι ένα διατροφικό ”Μοριακά Ενεργοποιημένο”  σκεύασμα, ειδικά σχεδιασμένo για να βοηθήσει στην ομαλή απόκριση στην ινσουλίνη και να μειώσει την προσλαμβανόμενη γλυκόζη (σάκχαρα) από το γαστρεντερικό και το σημαντικό οξειδωτικό στρες που προκαλεί ο ΣΔ.