Δημοφιλή προϊόντα

PRODUCT PREGNOTREND

Pregnotrend

Το μοναδικό ”Μοριακά Ενεργοποιημένο” φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για την ενίσχυση της γονιμότητας της γυναίκας, που εισάγεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την ArmAturA. Αυξάνει τις πιθανότητες καθώς και τη διατήρηση εγκυμοσύνης, σε περιπτώσεις που η κύηση είναι επαπειλούμενη, ή υπάρχει ιστορικό πολλαπλών αποβολών.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ
PRODUCT SPERMOTREND

Spermotrend

Το μοναδικό ”Μοριακά Ενεργοποιημένο” φυσικό συμπλήρωμα διατροφής για ενίσχυση της γονιμότητας του άνδρα, που εισάγεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από την ArmAturA.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ
PRODUCT GOLREX CREAM

Folrex

Το Μοριακά Ενεργοποιημένο φυλλικό οξύ της κρέμας FOLREX προσεγγίζει πολύ γρήγορα τους υποδοχείς του πόνου και της φλεγμονής. Μόλις οι συγκεκριμένοι υποδοχείς διεγερθούν, ο πόνος και η φλεγμονή εξαλείφονται με αποτελεσματικό τρόπο και με πλήρη απουσία ανεπιθύμητων ενεργειών.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ
Product Diamel

Diamel

Το DIAMEL διαθέτει μοναδικές δυνατότητες καθώς είναι ένα διατροφικό ”Μοριακά Ενεργοποιημένο” σκεύασμα, ειδικά σχεδιασμένo για να βοηθήσει στην ομαλή απόκριση στην ινσουλίνη και να μειώσει την προσλαμβανόμενη γλυκόζη (σάκχαρα) από το γαστρεντερικό και το σημαντικό οξειδωτικό στρες που προκαλεί ο ΣΔ.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ
PRODUCT CICATRIX

Cicatrix

Η CICATRIX είναι η πλέον κατάλληλη κρέμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση των ραβδώσεων . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης , από το πρώτο κιόλας τρίμηνο , χωρίς καμία απολύτως ανεπιθύμητη ενέργεια είτε για τη μητέρα είτε για το βρέφος .

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ
PRODUCT MELANIL CREAM

Melanil

Ειδική κρέμα που βελτιώνει αισθητά τις σκοτεινές κηλίδες στο δέρμα που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο, τη γήρανση, την εγκυμοσύνη, γενετικές αιτίες κλπ. Αποτελείται από 5, 100% φυσικά συστατικά που είναι αναστολείς της τυροσινάσης.

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ