Diamel

diamel

Ο Σακχαρώδης διαβήτης (ΣΔ) είναι μια εξαιρετικά συχνή νόσο στον άνθρωπο. Διακρίνεται σε δύο κατηγορίες, τον ΣΔ τύπου 1 που οφείλεται σε καταστροφή συγκεκριμένων κυττάρων του παγκρέατος, και εμφανίζεται σε νεαρές ηλικίες και στον ΣΔ τύπου 2 που αφορά σε άτομα παχύσαρκα, τα όποια μπορεί να εμφανίσουν αντίσταση στην ινσουλίνη. Ο ΣΔ και στις δύο μορφές του εμφανίζει αυξημένα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, ενώ προκαλεί σημαντικό οξειδωτικό στρες στον οργανισμό.

Τιμή : 39€

Το DIAMEL διαθέτει μοναδικές δυνατότητες καθώς είναι ένα διατροφικό ”Μοριακά Ενεργοποιημένο”  σκεύασμα, ειδικά σχεδιασμένo για να βοηθήσει στην ομαλή απόκριση στην ινσουλίνη και να μειώσει την προσλαμβανόμενη γλυκόζη (σάκχαρα) από το γαστρεντερικό και το σημαντικό οξειδωτικό στρες που προκαλεί ο ΣΔ. Επιπλέον ενδείκνυται και για εκείνους που χρειάζονται βοήθεια για τη ρύθμιση του μεταβολισμού τους.

Είναι ένα απολύτως ασφαλές προϊόν, ειδικά σχεδιασμένο για τους διαβητικούς και μπορεί να λαμβάνεται με τη συνήθη αγωγή του ΣΔ. Το μυστικό της υψηλής απόδοσης του σκευάσματος βασίζεται στη διαδικασία της μοριακής ενεργοποίησης των φυσικών συστατικών του, που εγγυάται σημαντική αύξηση στις βιολογικές ιδιότητες του καθενός από αυτά.

Το εκχύλισμα Μύρτιλου που περιέχεται στο σκεύασμα είναι πλούσιο σε ανθοκυανίνες. Οι ανθοκυανίνες είναι πολυφαινολικές (αντιοξειδωτικές) ενώσεις, που προσφέρουν πολλά οφέλη στην υγεία:

  • Μειώνουν τη συγκόληση των αιμοπεταλίων εμποδίζοντας έτσι το σχηματισμό θρόμβων στο αίμα, οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακά εμφράγματα, πνευμονική εμβολή ή περιφερειακή αγγειακή νόσο.
  • Αυξάνουν τα επίπεδα της προστατευτικής HDL χοληστερόλης (καλής χοληστερόλης), προστατεύοντας τον οργανισμό από αθηρωμάτωση.
  • Εμποδίζουν την οξείδωση των λιπιδίων και ειδικά της LDL χοληστερόλης (κακής χοληστερόλης) μειώνοντας τις πιθανότητες εμφάνισης αθηρωμάτωσης.

Το εκχύλισμα Lactuca Sativa (μαρούλι) έχει πολλαπλά οφέλη για την υγεία:

  • Μειώνει περισσότερο από 30% την απορρόφηση της γλυκόζης από το έντερο μεταγευματικά (χωρίς κίνδυνο μεταγευματικής υπογλυκαιμίας).
  • Εξαιτίας της υψηλής συγκέντρωσης σε συστατικά όπως βιταμίνες του συμπλέγματος Β, μαγνησίου, σιδήρου και καλίου ενεργοποιεί τον μεταβολισμό του ανθρωπίνου σώματος.
  • Η παρουσία βιταμίνης C δρα αντιοξειδωτικά και βοηθάει σημαντικά στη ρύθμιση της χοληστερόλης στο αίμα, αυξάνοντας την HDL χοληστερόλη (καλή) και μειώνοντας την LDL (κακή).
  • Μειώνει τα επίπεδα φλεγμονής σε όλο το σώμα και επιπλέον μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνων (λευχαιμία, καρκίνο στήθους, στόματος και πνεύμονα).

Η λήψη του Diamel παρέχει:

1) Τα οφέλη της μοναδικής τεχνολογίας της ”Μοριακής Ενεργοποίσης” στην αντιμετώπιση του οξειδωτικού stress, που δημιουργείται στον ανθρώπινο οργανισμό από το σακχαρώδη διαβήτη .
2) Μείωση κατά 30% της απορρόφησης της γλυκόζης από το έντερο μεταγευματικά.
3) Βελτίωση του λιπιδαιμικού προφίλ.
4) Αύξηση της ευαισθησίας στην ινσουλίνη.

 

Συνιστώμενη δοσολογία

Μία κάψουλα τρεις φορές την ημέρα, 20 – 30 λεπτά πριν τα γεύματα.

Προειδοποιήσεις

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν προορίζονται για πρόληψη, αγωγή, θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Μην υπερβαίνετε τη δεδηλωμένη συνιστώμενη ημερήσια δόση. Να φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν παίρνετε αντιπηκτικά ταυτόχρονα.

Συστατικά ανά κάψουλα

Bilberry (Vaccinium myrtillus L.) 345mg, Lactuca sativa L. 153mg, L-αργινίνη 35.5mg, L-καρνιτίνη 35.5mg, L-ορνιθίνη 17.7mg, L-κυστεΐνη 14.2mg, Bιταμίνη C (L-ασκορβικό οξύ) 10mg, L-Γλυκίνη 7.1mg, Θειικό ψευδάργυρο 6mg, Βιταμίνη Β5 (D-παντοθενικό ασβέστιο) 1mg, Βιταμίνη Β6 (υδροχλωρική πυριδοξίνη) 0.33mg, Φολικό οξύ (pteroilmonoglutámico οξύ) 33μg, Βιταμίνη Β12 (κυανοκοβαλαμίνη) 0.16μg, Acidulante (φουμαρικό οξύ) 35.5mg, (% Σ.Η.Π. ανά κάψουλα), Βιτ. C 16.5%, Ψευδάργυρος 16%, Βιτ. Β6 16.5%, Φολικό οξύ 16.5%, Βιτ. Β12 16.5%, Παντοθενικό ασβέστιο 16.5%