Δερματολογία

Σειρά Glizigen

H σειρά GLIZIGEN είναι ειδικά σχεδιασμένη για την καταπολέμηση ιικών λοιμώξεων  του δέρματος και του βλεννογόνου

 

Viusid

Το VIUSID® είναι ένα διατροφικό προϊόν ειδικά σχεδιασμένο για την αύξηση της ανοσολογικής αντίδρασης, σε όλες τις διαδικασίες που προκαλούν ανοσοανεπάρκεια.  Περιέχει πληθώρα πολύτιμων συστατικών, όπως περιγράφεται στη συνέχεια.

 

Viusid 21 Sachets

Viusid 90 Sachets

Viusid Oral Solution

Σειρά Blue Cap

Το BLUE CAP ασκεί σημαντική αντιβακτηριακή και αντιμυκητιασική δράση, λόγω της Mοριακά Ενεργοποιημένης πυριθειόνης του Ψευδαργύρου που βρίσκεται σε όλα τα προϊόντα της σειράς Blue Cap.

Blue Cap Bath & Shower Gel

Blue Cap Shampoo

Δημοφιλή προϊόντα

Modelator

Το προϊόν MODELATOR συνδυάζει τη δύναμη της κρέμας και της μεσοθεραπείας κατά της κυτταρίτιδας. Όπως όλα τα προϊόντα της εταιρείας CATALYSIS S.L. διαθέτει μοριακά ενεργοποιημένα συστατικά.

Retorna

Η μόνη ΜΟΡΙΑΚΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Aντιρυτιδική και Αντιγηραντική κρέμα θρέψης για το πρόσωπο. Δρα ενάντια και στις ήδη σχηματισμένες ρυτίδες και στις αιτίες που τις προκαλούν.

Alopel

Το Alopel είναι ένα ειδικό προϊόν για τη θεραπεία της τριχόπτωσης που έχει προκληθεί από ανδρογενετική ή γυροειδή αλωπεκία.

Melanil

Ειδική κρέμα που βελτιώνει αισθητά τις σκοτεινές κηλίδες στο δέρμα που προκαλούνται από την έκθεση στον ήλιο, τη γήρανση, την εγκυμοσύνη, γενετικές αιτίες κλπ. Αποτελείται από 5,  100% φυσικά συστατικά που είναι αναστολείς της τυροσινάσης.

 

Cicatrix Cream

Η CICATRIX είναι η πλέον κατάλληλη κρέμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη πρόληψη αλλά και αντιμετώπιση των ραβδώσεων . Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης , από το πρώτο κιόλας τρίμηνο , χωρίς καμία απολύτως ανεπιθύμητη ενέργεια είτε για τη μητέρα είτε για το βρέφος .